Käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

1. Ehdot

Käyttämällä tätä web-sivustoa hyväksyt nämä sidotut
verkkosivuston käyttöehdot, kaikki sovellettavat lait ja määräykset,
ja sopivat, että olet vastuussa kaikkien paikallisten sääntöjen noudattamisesta
lait. Jos et hyväksy mitään näistä ehdoista, olet kielletty
käyttää tai käyttää tätä sivustoa. Tämän verkkosivuston materiaalit ovat
suojaa sovellettavalla tekijänoikeus- ja tavaramerkkilainsäädännöllä.

2. Käytä lisenssiä

Lupa myönnetään väliaikaisesti yhden materiaalikopion lataamiseen
(tiedot tai ohjelmistot) marjolahdenloma.fi: n verkkosivuilla,
ei-kaupallinen väliaikainen katselu. Tämä on lisenssin myöntäminen,
ei omistusoikeuden siirtoa, eikä tämän lisenssin nojalla saa
muokata tai kopioida materiaaleja;
käyttää materiaaleja mihin tahansa kaupalliseen tarkoitukseen tai julkiseen näyttöön (kaupallinen tai ei-kaupallinen);
yrittää purkaa tai kääntää insinööri marjolahdenloma.fi -sivuston sisältämiä ohjelmistoja;
poistaa kaikki tekijänoikeudet tai muut omistusmerkinnät materiaaleista; tai
siirtää materiaalit toiselle henkilölle tai ”peilaa” materiaaleja millä tahansa muulla palvelimella.
Tämä lisenssi päättyy automaattisesti, jos rikot näitä rajoituksia ja marjolahdenloma.fi voi milloin tahansa irtisanoa sen. Kun olet lopettanut näiden materiaalien katselun tai tämän lisenssin päättyessä, sinun on tuhottava kaikki ladatut materiaalit, jotka ovat hallussaan joko sähköisessä tai painetussa muodossa.

3. Vastuuvapauslauseke

Marjolahdenloma.fi: n verkkosivuilla olevat materiaalit tarjotaan ”sellaisenaan”. marjolahdenloma.fi ei takaa, ilmaisee tai epäsuorasti, ja kieltäytyy ja kieltää kaikki muut takuut, mukaan lukien rajoituksetta, implisiittiset takuut tai edellytykset, jotka koskevat myyntikelpoisuutta, sopivuutta tiettyyn tarkoitukseen tai immateriaalioikeuksien loukkaamista tai muita oikeuksien loukkauksia. Marjolahdenloma.fi ei myöskään takaa tai tee mitään esityksiä materiaalien käytön tarkkuudesta, todennäköisistä tuloksista tai luotettavuudesta Internet-sivustollaan tai muulla tavoin kyseisiin materiaaleihin tai sivustoihin, jotka liittyvät tähän sivustoon.

4. Rajoitukset

Marjolahdenloma.fi tai sen toimittajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta vahingot, jotka aiheutuvat tietojen menetyksestä tai voitosta tai liiketoiminnan keskeytyksestä), jotka johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää materiaaleja marjolahdenlomassa. fi: n Internet-sivuilla, vaikka Marjolahdenloma.fi tai Marjolahdenloma.fi valtuutettu edustaja on ilmoitettu suullisesti tai kirjallisesti vahingon mahdollisuudesta. Koska jotkin lainkäyttöalueet eivät salli implisiittisten takuiden rajoituksia tai seurauksia, jotka johtuvat seurauksista tai vahingoista, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

5. Tarkistukset ja Errata

Marjolahdenloma.fi -sivuston materiaaleihin voi sisältyä teknisiä, typografisia tai valokuvausvirheitä. marjolahdenloma.fi ei takaa, että jokin sen verkkosivuston materiaaleista on tarkka, täydellinen tai ajankohtainen. marjolahdenloma.fi voi tehdä muutoksia verkkosivustonsa materiaaleihin milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. marjolahdenloma.fi ei kuitenkaan ole sitoutunut päivittämään materiaaleja.

6. Linkit

marjolahdenloma.fi ei ole tarkistanut kaikkia Internet-sivustoonsa linkitettyjä sivustoja eikä ole vastuussa tällaisen linkitetyn sivuston sisällöstä. Minkä tahansa linkin sisällyttäminen ei tarkoita, että sivusto hyväksyisi marjolahdenloma.fi-sivuston. Tällaisen linkitetyn verkkosivuston käyttö on käyttäjän omalla vastuulla.

7. Sivuston käyttöehtojen muutokset

marjolahdenloma.fi voi muuttaa verkkosivustonsa käyttöehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttämällä tätä web-sivustoa suostut olemaan sidoksissa näiden käyttöehtojen nykyiseen versioon.

8. Sovellettava laki

Marjolahdenloma.fi: n verkkosivustoon liittyvää väitettä koskevat Suomen valtion lait, ottaen huomioon sen lainvalintasäännöt.

Verkkosivuston käyttöön liittyvät yleiset käyttöehdot.
Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeä. Näin ollen olemme kehittäneet tämän käytännön, jotta voit ymmärtää, miten keräämme, käytämme, kommunikoimme ja luovutamme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja. Seuraavassa kuvataan tietosuojakäytäntömme.

Ennen henkilötietojen keräämistä tai sen aikana tunnistamme tarkoitukset, joita varten tietoja kerätään.
Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja pelkästään niiden tavoitteiden täyttämiseksi, joita olemme määrittäneet ja muille yhteensopiville tarkoituksille, ellei saa asianomaisen henkilön suostumusta tai lain edellyttämää.
Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.
Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja laillisin ja oikeudenmukaisin keinoin ja tarvittaessa asianomaisen henkilön tietoon tai suostumukseen.
Henkilötietojen olisi oltava merkityk